Dalecarlia

Fira världsarbetsmiljödagen 28 april

Världsarbetsmiljödagen 2023
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn

Världsarbetsmiljödagen är en internationell dag, instiftad av FN, som firas den 28 april varje år. Dagen handlar om att skapa säkra arbetsplatser och öka medvetenheten om farorna med arbetsrelaterade olyckor och sjukdomar. Målet är att få arbetsmiljöfrågor att hamna högt upp på både den internationella och nationella agendan samt att ge stöd till nationella insatser för förbättring av nationella system och program för arbetsmiljö i enlighet med relevanta internationella arbetsnormer.

Internationella arbetsorganisationen (ILO) startade firandet av Världsarbetsmiljödagen år 2003.

Fira Världsarbetsmiljödagen med oss

Vi på Dalecarlia Arbetsmiljö är glada att få fira Världsarbetsmiljödagen tillsammans med er. Den 28 april är en dag som vi hedrar och uppmärksammar vikten av en trygg och hälsosam arbetsmiljö för alla. Det är också en dag då vi reflekterar över de framsteg vi har gjort och de utmaningar vi står inför när det gäller att främja välmående och förebygga ohälsa på arbetsplatsen.

Vi är stolta över vårt engagemang för att skapa en positiv arbetsmiljö och bekämpa psykisk ohälsa. Genom att erbjuda konsultation och utbildningar inom arbetsmiljö, hjälper vi företag att utveckla strategier och implementera åtgärder som främjar hälsa och välbefinnande hos deras anställda.

Åtgärder för att säkerställa en trygg och hälsosam arbetsmiljö kan inkludera:
  • Aktiv medarbetarmedverkan: Vi tror på att ge alla anställda möjlighet att delta aktivt i planeringen av projekt och arbetsmetoder. Genom att involvera personalen skapar vi en kultur där alla röster hörs och där innovation och förbättringar kan blomstra.
  • Flexibla arbetstider: Vi förstår vikten av att balansera arbetsliv och privatliv. Genom att erbjuda flexibla arbetstider bidrar ni till strävan efter att skapa en sund arbetsmiljö där era medarbetare kan trivas och prestera på sin bästa nivå.
  • Öppet företagsklimat och återkoppling: Vi värdesätter öppen kommunikation och respektfulla relationer på arbetsplatsen. Genom att skapa en atmosfär av ömsesidig tillit och stöd ökar möjligheten att bygga starka team och främja trivsel på arbetsplatsen. Vi lägger alltid stor vikt vid regelbunden återkoppling för att ge anställda möjlighet att växa och utvecklas.
  • Återkoppling och återhämtning: Vi uppmuntrar också till återhämtning, det skulle kunna vara perioder med lägre arbetsbelastning eller att erbjuda möjligheter till friskvård på arbetstid.

Som experter inom arbetsmiljö vill vi inte bara hjälpa våra egna anställda utan också stödja andra företag i deras strävan att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö. Vi erbjuder konsultation inom arbetsmiljö, utbildningar inom arbetsmiljö, HLR och första hjälpen samt föreläsningar om bland annat psykisk ohälsa på arbetsplatsen. Vårt mål är att hjälpa företag att förbättra arbetsmiljön och följa arbetsmiljölagen för att skapa en positiv arbetsmiljö där alla kan trivas och må bra.

Vi är stolta över att ha haft många nöjda kunder och att ha uppnått framstående resultat inom arbetsmiljö och arbetsmiljöledning. Vår expertis och erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för alla företag, stora som små.

Få 10% rabatt på valfri utbildning

För att fira Världsarbetsmiljödagen och visa vår uppskattning för ert stöd erbjuder vi er en exklusiv rabatt på 10% på alla våra utbildningar vid beställning fram till och med 7 maj. Använd koden ”28APRIL” vid beställning för att ta del av detta erbjudande.

Vi vill även lyfta några kommande utbildningar:

  • Liftutbildning (25 maj): En teoretisk och praktisk utbildning som fokuserar på säker användning av mobila arbetsplattformar vid höjdarbete. Lär er de senaste säkerhetsrutinerna och få nödvändiga kunskaper för att arbeta på höjden.
  • Bättre arbetsmiljö, BAM (3 dagar, 13-15 juni): En omfattande grundutbildning i arbetsmiljöarbete. Vi varvar föreläsningar med övningar, grupparbeten, diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Du får med dig konkreta verktyg – och kan naturligtvis också ställa egna frågor.

Låt oss tillsammans fira Världsarbetsmiljödagen genom att fortsätta arbeta för en hälsosam och trygg arbetsmiljö.
Tillsammans kan vi göra skillnad!

Telefon
070-798 26 53

Postadress
Dalecarlia Arbetsmiljö AB
Befälsgatan 3
784 63 Borlänge

Besöksadress
Solbrinken 16
Borlänge