Dalecarlia

Om oss

Att alla ska må bra på jobbet tycker vi är en självklarhet. Vi är ett företag med stor passion för arbetsmiljö. Vi har varit med om när arbetsmiljön har varit toppklass och vi har varit med om att den har varit riktigt dålig. Så vi vet vikten av att ha ett fungerande arbetsmiljöarbete och att bry sig om sin personal.

Vi brinner för vårt arbete, vi har även lång erfarenhet av arbetsmiljöarbete, både akademisk och praktisk. Vårt intresse av att förmedla vår kunskap  är också väldigt stark. Vi har en outtömlig törst av att lära oss nya saker och vi har på olika vägar stor erfarenhet av att lära ut. Så oavsett om du behöver hjälp med det dagliga arbetsmiljöarbetet, eller med företagets kompetensutveckling, så finns vi här för dig. Det som är viktigast för oss är att du som kund är nöjd. Vi anstränger oss lite mer för at ta hand om våra kunder, och vi vill att du ska känna att vi står på din sida och hjälper dig framåt till ett fungerande arbetsmiljöarbete.

När du tar kontakt med oss har du inget att förlora, du kan bara vinna på det.

Hos oss får du inte bara en utbildning, hos oss får du även kunskap!

Klicka gärna på länkarna mer om våra utbildningar och vårt arbetsmiljöarbete.

Våra medarbetare

Niklas Ström

Niklas är produktutvecklaren som jobbade sig in i väggen. Det var då han började reflektera över vikten med en god arbetsmiljö och hälsofrämjande arbete. Niklas har förstahandserfarenhet av vad okunskap inom arbetsmiljö och en stressad arbetssituation kan leda till. Han tog sig i kragen och började lära sig om arbetsmiljö. Niklas har en stor förmåga att absorbera information och tycker om att förmedla den. Han är certifierad av Prevent som handledare för BAM-utbildning (Bättre arbetsmiljö). Niklas är även certifierad HLR- och första hjälpen-instruktör av Svenska HLR-rådet.

Benny Ström

Benny är officeren som blev snickare, och jobbade sig till arbetsledare. Därefter tog han jobb som inspektör på Arbetsmiljöverket. Benny är idag pensionär, men jobbar deltid på Dalecarlia Arbetsmiljö. Han jobbar med konsulttjänster och utbildningar. Han har stor erfarenhet av Arbetsmiljölagen och vet hur Arbetsmiljöverket jobbar och tänker.