fbpx

Dalecarlia

Dalecarlia Arbetsmiljö

Fokusera på det ni är bra på!
Låt oss ta hand om företagets arbetsmiljöarbete!

Arbete med arbetsmiljö kan ibland kännas överväldigande. Vi är specialister med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Vi hjälper er med konsultation, dokumentation inom arbetsmiljö och utbildning. 

När du tar kontakt med oss har du inget att förlora, du kan endast vinna på det!

UTBILDNING

Öka kompetensen hos chefer, skyddsombud och personal för bättre arbetsmiljö och ökad lönsamhet. Vi hjälper er med arbetsmiljö och utbildning.

DOKUMENTATION

Vi hjälper er med riskbedömning, framtagning av åtgärder och handlingsplaner, anpassning av arbetsmiljöhandböcker och rutiner och mycket mer.

KONSULTATION

Vi hjälper er att skräddarsy arbetsmiljöarbetet efter er verksamhet och era unika förutsättningar för att få ett system som fungerar för er.

HJÄRTSTARTARE

Vi har försäljning och utför service av hjärtstartare. Vi säljer även första hjälpen material och utbildar din personal i HLR och Första Hjälpen för att ni ska få en trygg arbetsplats.

Aktuellt

BAM-utbildning

Nytt år – nystart för arbetsmiljöarbetet

Arbetsmiljön på jobbet är viktig, framförallt nu när tiderna är oroliga. Då är det extra viktigt att ha det bra på jobbet. Kanske har ni redan kommit igång med arbetsmiljöarbetet, eller kanske är ni precis i startgroparna. Trots att det är ett krav enligt Arbetsmiljölagen att ha ett systematiskt arbetsmiljöarbete, är inte alltid lätt att veta var man ska börja, eller att veta hur man ska göra.
Här bjuder vi på några tips och samtidigt vill jag berätta vad vi kan hjälpa er med.

Läs mer »
Snöskottning från tak

Regler vid snöskottning från tak

Att jobba på hög höjd medför alltid ökade risker, att jobba på tak är inget undantag. Men något som ökar dessa risker avsevärt är att jobba på tak under vintertid. Snö, is, blåst och kyla gör jobbet både jobbigare och farligare. Använd alltid fallskyddsutrustning vid takskottning och arbeta aldrig ensam.

Läs mer »

Boka ditt gratis rådgivningsmöte

Fyll i formuläret för en halvtimmes gratis rådgivning där vi diskuterar ditt företags arbetsmiljöarbete i allmänhet, eller om du har några specifika frågor du vill ta upp.
Vi erbjuder digitala eller fysiska* möten.

*vid avstånd större än 30 km från Borlänge fakturerar vi för resor och restid.