Dalecarlia

Fokusera på det ni är bra på!
Låt oss ta hand om företagets arbetsmiljöarbete

Arbetsmiljöarbetet kan ibland kännas överväldigande. Vi är specialister med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Vi gör arbetsmiljöarbetet mer begripligt och anpassar det till er kunskapsnivå, ambitionsnivå och de krav som ställs på er.

När du tar kontakt med oss har du inget att förlora, du kan endast vinna på det!

Första mötet är alltid gratis

Dalecarlia Arbetsmiljö

Fokusera på det ni är bra på. Låt oss ta hand om företagets arbetsmiljöarbete. Arbetsmiljöarbetet kan ibland kännas överväldigande. Vi är specialister med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Vi gör arbetsmiljöarbetet mer begripligt och anpassar det till er kunskapsnivå, ambitionsnivå och de krav som ställs på er. Välkommen att ta kontakt med oss!
Dalecarlia Arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö1 vecka sen
Vi är jätteglada över att nu vara godkända utbildningsanordnare hos AFA Försäkring. Det betyder att om ni har kollektivavtal på arbetsplatsen kan ni få upp till 70% av utbildningskostnaden subventionerad på arbetsmiljöutbildningar för chefer, skyddsombud och arbetsmiljöombud. Särskilda villkor gäller.
Dalecarlia Arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö1 månad sen
Borlänge kommun
Laddar upp för HLR-kurs hos kund i Borlänge! Vill du gå kurs, eller boka in till företaget, kontakta oss direkt! Såklart är vi certifierade av @svenskahlrradet
#hlr #arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö2 månader sen
Vi håller just nu på att planera för vintern, snart kommer det att läggas ut nya kursdatum för våra utbildningar i Brandfarliga Arbeten! Håll koll här, på hemsidan eller skicka ett mail för mer information!
Dalecarlia Arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö4 månader sen
Idag håller vi BAS P/BAS U grundutbildning i Wangeskog hyrcenters lokaler i Borlänge! Vill ni att vi kommer till er och håller utbildningar? Kontakta oss på arbetsmiljo@dalecarlia.nu
Dalecarlia Arbetsmiljö
Dalecarlia Arbetsmiljö4 månader sen
BAS P/BAS U Grundutbildning Onsdag 6/10, PLATSER FINNS.
Just nu har vi ett specialerbjudande på vår BAS P/U Grundkurs, ENDAST 3700 kr (ex. moms) per person! Passa på att kompetenssäkra på företaget i höst så är ni redo för framtiden!
Läs mer på https://dalecarlia.nu/arbetsmiljo/utbildning/basp_u/ eller kontakta oss på niklas.strom@dalecarlia.nu