Dalecarlia

Arbetsmiljöutbildning för en säkrare arbetsplats

Omfattande kurser i arbetsmiljöutbildning. Dalecarlia Arbetsmiljö har ett brett utbud för dig som behöver utbildning inom arbetsmiljö och arbetssäkerhet, både fysiska och digitala. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din arbetsplats inte bara uppfyller, utan överträffar, alla krav för en säker och hälsosam arbetsmiljö

Vi har öppna utbildningstillfällen för de flesta av våra utbildningar. Alla våra utbildningar kan företagsanpassas, men en del utbildningar har vi enbart företagsanpassade. För att  göra en intresseanmälan för en sådan kurs, klicka gärna på länken nedan.

Utbildning i Arbetsmiljö – Nyckeln till Framgång

Vår utbildning i arbetsmiljö är utformad för att ge dig de verktyg och kunskaper som behövs för att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö. Från grundläggande principer till avancerade tekniker, täcker våra kurser allt du behöver veta för att effektivt hantera arbetsmiljöfrågor.

Få upp till 90% av kurskostnaden betald*

*Om ni har kollektivavtal på er arbetsplats så kan ni söka stöd för arbetsmiljöutbildning för utbildningar som genomförs före 2024-06-30, som täcker mellan 50-90% av kurskostnaden för chefer och skyddsombud. För mer information om stöd för arbetsmiljöutbildning och villkoren för att utbildningsbidrag, läs mer på AFA Försäkring.

Filtrera på produktkategorier